Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2829 niezalogowanych)
1 Post
FRYDERYK CABALA
(fredicab)
Wiking
DO LENY1 TO SOBIE KUP POLSKĄ KLAWIATURĘ A NIE PRZEPRASZAJ.NIEKTÓRZY SĄ WIĘCEJ NORWESCY JAK SAMI NORWEGOWIE.NIE WIDZIAŁA DUPA SŁOŃCA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
Dlatego Wasyl szmato tu jesteś. Bo tu lubią pedziów
więc chętnie wypinasz się każdemu żulowi co snakka do ciebie
Polski gwint zerwany norweską śrubą masz między pośladami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
lena1 napisał:
ZoDe, moja uwaga dotyczyla powyzszego tekstu, jego dziwnego wydzwieku, nie zas problemu. Poglady mam podobne to Twoich.
Przepraszam za brak polskich znakow.

Wszystko OK. Ponioslo mnie nie po raz pierwszy. Sama tez nie uzywam polskich znakow. Polacy musza byc tak a propos jedynym narodem w Europie, niemajacym wlasnej klawiatury... Ale coz, za to jest Smolensk!

Mam zreszta nadzieje, ze wszyscy anty-homo, zaczna bojkotowac norweska sluzbe zdrowia, skoro jej "glownodowodzacym" jest gej. Koniec kolejek na zabiegi!!! Nie wiem rowniez jak wytrzymaliscie w Oslo, rzadzonym do niedawna przez burmistrza Laae - geja, i jak mozecie jezdzic do Berlina - z tych samych powodow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
donwasyl napisał:
Te ZoDe

A ciebie kto tutaj trzyma sila?

Wedlug ciebie,tacy np:gluchoniemi to juz kurwa o niczym nie moga sie wypowiadadc,bo zadnego jezyka nie znaja ?!?!

A teraz wypierdalaj na 1wsze lepsze no. forum.Tam wszyscy znaja norweski,to sobie podyskutujesz!

Ciekawa jestem, czy jestes tak samo "elokwentny" w realu, jak na tym forum ukrywajac sie za pedalskim (przepraszam wszystkich gejow) plaszczykiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
ZoDe napisał:
lena1 napisał:
ZoDe, moja uwaga dotyczyla powyzszego tekstu, jego dziwnego wydzwieku, nie zas problemu. Poglady mam podobne to Twoich.

Wszystko OK. Ponioslo mnie nie po raz pierwszy. Sama tez nie uzywam polskich znakow. Polacy musza byc tak a propos jedynym narodem w Europie, niemajacym wlasnej klawiatury... Ale coz, za to jest Smolensk!

Mam zreszta nadzieje, ze wszyscy anty-homo, zaczna bojkotowac norweska sluzbe zdrowia, skoro jej "glownodowodzacym" jest gej. Koniec kolejek na zabiegi!!! Nie wiem rowniez jak wytrzymaliscie w Oslo, rzadzonym do niedawna przez burmistrza Laae - geja, i jak mozecie jezdzic do Berlina - z tych samych powodow?

A co byś chciała specjalna klawiaturę ?
Na dostępnych na rynku wszystko idzie napisać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
PJo napisał:
ZoDe napisał:
lena1 napisał:

A co byś chciała specjalna klawiaturę ?
Na dostępnych na rynku wszystko idzie napisać

Chodzi o to, ze nie ma klawiatur z polskimi znakami specjalnymi (kiedys byly w starych maszynach do pisania). Skandynawowie, Niemcy, Czesi maja specjalne klawisze z umlautami, haczykami itd. Polacy uzywaja angielskiego ukladu i trzeba domyslac sie, nauczyc sie, gdzie "tkwia" polskie znaki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Cała sprawa z moim czasowym n i e u ż y w a n i e m polskich znaków graficznych nie wynika z tego, że nie mam dobrej klawiatury, czy nie potrafię tak przestawić kompa jak trzeba...Czasem wystąpi tzw problem od nas zupełnie niezależny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
na całe szczęście większość norweskiej młodzieży nie trawi pedalstwa i szydzi z niego ...ogólnie Norwegię czekają teraz poważne zmiany kulturowe i tak się fajnie składa, że "złote czasy homosió" powoli się kończą i wcale się nie zdziwię, że największymi obrońcami les i pedalów będą oswieceni Polacy , którzy chcą być bardziej norwescy niż Norwedzy !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
Matiboy napisał:
na całe szczęście większość norweskiej młodzieży nie trawi pedalstwa i szydzi z niego ...ogólnie Norwegię czekają teraz poważne zmiany kulturowe i tak się fajnie składa, że "złote czasy homosió" powoli się kończą i wcale się nie zdziwię, że największymi obrońcami les i pedalów będą oswieceni Polacy , którzy chcą być bardziej norwescy niż Norwedzy !

Zalezy wsrod jakiej mlodziezy obracasz sie. Nieskonczona videregående (praca w McDonald's), mama nigdy nie pracowala, badz jest na zasilku, ojciec lopaciarz. Ta sama grupa demograficzna nienawidzi i boi sie WSZYSTKIEGO, czego nie zna i nie rozumie. Ja pracuje z nieco inna mlodzieza i nie spotkalam sie z tego typu nastawieniem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
ZoDe, ja tak jak Ty znam inną młodzież. Wierz mi jednak, poglądy nie wynikają z tego kto co robi, ale jak został wychowany...
Czasem trudno się dziwić, że słabo wykształceni ludzie mają takie poglądy na inność, w tym wypadku seksualną. Ostatnio bowiem, słyszałam wypowiedż polskiego lekarza w telewizorni, że homoseksualizm można leczyć. Myślałam, że padnę!
Złą robotę w tej sprawie robił do tej pory też Kościół. Mam nadzieję, że to się zmieni, CHOCIAŻ WIEM, ŻE NA TO TRZEBA WIELE CZASU.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok